Polícia pátra po nezvestnej starenke z Jalovej

05.12.2006 Celý región

Prešov 5. decembra (TASR) - Humenskí policajti pátrajú po nezvestnej Helene Zubaľovej, narodenej v decembri 1921 z obce Jalová, ktorá bola prihlásená k trval...
Prešov 5. decembra (TASR) - Humenskí policajti pátrajú po nezvestnej Helene Zubaľovej, narodenej v decembri 1921 z obce Jalová, ktorá bola prihlásená k trvalému pobytu na Starinskej ulici v Humennom.

Starenka je nezvestná od 18. septembra. Pred obedom odišla z obce Jalová do lesa zbierať huby. Od tej doby nepodala o sebe žiadne informácie. Napriek pátracím akciám v katastri obce Jalová, Stakčín a Pčolinné sa ju polícii ani obyvateľom nepodarilo nájsť.
Nezvestná osoba je štíhlej postavy s výškou 153 centimetrov, má modré oči a sivé vlasy. Oblečené mala čierne tepláky, tmavofialovú zásteru, sveter a vzorovanú šatku, a na čierne gumené čižmy.
Polícia žiada občanov, ktorí majú o nezvestnej osobe akékoľvek poznatky, aby ich ohlásili na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Humennom, alebo na čísle 158. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Prešove Magdaléna Fečová.
 

Vyberte región

mark